web development

DESIGNATE beschikt over alle ingrediënten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

Bouwzone | Drupal CMS, responsive design
Bouwzone | Drupal CMS, responsive design

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

mobiele website/ responsive design

De zoekmachine Google geeft websites welke mobiel geschikt of mobiel vriendelijk zijn voorrang in de zoekresultaten. Voorheen werd een separaat template [of zelfs een separate website] gemaakt voor mobiele optimalisatie/ zichtbaarheid maar tegenwoordig wordt voor een mobiele website gebruik gemaakt van zgn. responsive design. Bij responsive design wordt er slechts één template gemaakt waarbij de website zich aanpast aan de afmetingen van het scherm [viewport] waarmee de mobiele website bekeken wordt. Met een responsive design is een mobiele website goed leesbaar op alle [mobiele] apparaten, desktop computers, tablets en smartphones.

DESIGNATE maakt mobiele websites op basis van een responsive design waardoor maar één template en één website ontwikkeld wordt. Extra mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld bepaalde informatie [vnl. grotere afbeeldingen voor desktop gebruik met daardoor een langere laadtijd via een mobiele verbinding] niet te tonen voor een telefoon of mobiel apparaat. Dankzij de modulaire opzet van Drupal CMS kan, wanneer uw website niet mobiel geschikt is, te allen tijde een responsive design toegevoegd/ uitgevoerd worden.

Meer informatie, vrijblijvende offerte?
Indien u geïnteresseerd bent in responsive design of vrijblijvend een offerte wilt aanvragen kunt u ons bereiken via 0229 - 708 000, info@designate.nl of vul het contactformulier in.

Kamer van Feesthandel | responsive design

BMB Halschoor | responsive design

Mobielvriendelijke test Google

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook