web development

DESIGNATE beschikt over alle ingrediƫnten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

Drupal Association Organization Member

BMN | Extranet t.b.v. leveranciers

Voor BMN | Bouwmaterialen ontwikkelde DESIGNATE een extranet toepassing waarmee door gebruikers een keuze voor bepaalde marketing communicatie via verschillende kanalen van BMN | Bouwmaterialen kan worden doorgegeven.

Via een importfunctie worden gebruikers/ accounts ingevoerd voorzien van een aantal stam/ basisgegevens. Na activatie van de gebruikers/ accounts worden de login gegevens aan hen verstuurd en kan een keuze worden gemaakt. Na het maken van een keuze ontvangt de marketing afdeling een notificatie. Via "mijn inschrijvingen" kan een eerder gemaakte keuze eventueel worden aangepast, ook hiervan wordt een notificatie verzonden.

Via een overzicht kan worden nagegaan welke leveranciers nog geen keuze hebben gemaakt. Ingevoerde gegevens zijn via een export functionaliteit in Excel te openen.

Extranet t.b.v. leveranciers

Extranet t.b.v. leveranciers

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook