web development

DESIGNATE beschikt over alle ingredi├źnten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

Moby-Bo - Drupal CMS
Moby-Bo - Drupal CMS

contact

designate

Lange Kerkstraat 26-28
1621 EG Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

Drupal Association Organization Member

affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen - abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door onder andere advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder. Er kan ook per click of per pageview betaald worden. [bron: wikipedia]

Bij de door DESIGNATE ontwikkelde webwinkels bestaat de mogelijkheid deze affiliate functionaliteit toe te voegen. Via het CMS kunnen eenvoudig nieuwe affiliates worden aangemaakt waarbij de benodigde code voor plaatsing op de website van de affiliate automatisch wordt gegenereerd. Via statistieken zijn de verkopen van affiliates in het CMS te volgen.

Meer informatie, vrijblijvende offerte?
Indien u geïnteresseerd bent in affiliate marketing of vrijblijvend een offerte wilt aanvragen kunt u ons bereiken via 0229 - 708 000 of info@designate.nl.

affiliate marketing

contact

Lange Kerkstraat 26-28
1621 EG Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U
BTW: NL1877.45.675.B.02

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook